Tatar Salim

Gectiğimiz haftalarda Enstitü Istanbul İsmek hizmet içi eğitim programı kapsamında Davutpaşa Fırıncılık ve Pastacılık Okulu’na davetliydim. Mascarpone ve Çerkez peyniri üretimi gerçeklestirdik. Anadolu ve Italya’daki geleneksel peynir kültürü tecrübelerimi her biri birbirinden degerli hocalarla paylaştım.

Nurper hocamızla çok güzel bir eğitim dönemi yaşadık durusuyla bakış açısıyla çalışkanlığı ve mütevaziliğiyle örnek bir idealist ögretmendi. Onunla çalışmak bir ayrıcalıktır herkesin bu ayrıcalığın tadını alan onunla çalışmaktan asla vazgeçemez. Nurperi hocama sonsuz tesekkurlerimle

Deniz Dindar
Enstitu İstanbul - İsmek Gastronomi Mutfak Sanatları Sorumlusu