Badara Yaylası

Çiftliğimizde, Jersey ineklerimiz ve keçilerimizden sağdığımız sütlerimizle, sağlıklı ve lezzetli peynir yapma çabalarımız sırasında imdadımıza yetişti ,sevgili Nurper Özcan.  Kendisinden aldığımız eğitimin ardından, doğru yöntemlerle, gerçekten çok daha lezzetli sepet peyniri yapıyoruz. Sürk,Tatlı Lor, Hellim ve Gorcola peyniri de öğrenip ürettiklerimiz arasında.
Hem de bu peynirlerin, yıllarca Nurper hanım tarafından Türkiye’mizin çeşitli yörelerinden kendine has usüllerini formülüze ederek tariflemesi, ürünleri çok daha kıymetli kılıyor.  Yol uzun, yeni ve farklı peynir çeşitlerinin üretimi için buluşmak umuduyla. Sevgiler.

Mine-Günter Sezener
OD Urla